Koelewijn Bronbemaling

Creëren en behouden van een juiste online propositie

Nieuwe huisstijl en website

Opt-in e-mail

Online positionering

Wij halen energie uit de grond

75 jaar vakkennis & ervaring

Koelewijn Bronbemaling en Bronboring heeft ruim 75 jaar vakkennis en ervaring in mechanische grondboringen en in het duurzaam verlagen van de grondwaterstand. Op karakter en met duurzame en innovatieve installatie- en grondwatertechnieken. Zij bieden hun oplossingen aan van particulieren tot bedrijven en van gemeenten tot provincies en waterschappen.

Case Koelewijn Bronbemaling

In samenwerking met

Koelewijn Bronbemaling

Kleurgebruik

Typografie

  • Montserrat
  • Sterling
  • Night

Het resultaat

Twee bv’s in één online jasje

Koelewijn Bronbemaling bestaat uit bronbemaling en bronboring. Aan Online Monkeys de taak om het verhaal, de missie en de visie van deze twee bv’s online te positioneren door middel van een professionele corporate website. Aan de hand van het 75-jarige jubileum magazine is de basis gelegd van het design en de inhoud van de website. Het resultaat? Een super strakke, professionele en overzichtelijke website.

Case Koelewijn Bronbemaling
Case Koelewijn Bronbemaling
Case Koelewijn Bronbemaling

Wordt vervolgd

Water als bron van de toekomst

De website staat online! Maar de samenwerking tussen Koelewijn Bronbemaling en Online Monkeys gaat door. Voor dit prachtige bedrijf verzorgen wij de online marketing. Dit zal intern worden uitgevoerd bij Koelewijn Bronbemaling op locatie. Wij zullen hier de online propositie verder uitrollen met als doel, het ontwikkelen van een goed geoliede leadmachine.

Bakkie doen met Frank?