Webdevelopment

Websites en webshops

Online Monkeys ontwerpt en ontwikkelt innovatieve websites en webshops met oog voor design en met de nadruk op gebruiksvriendelijkheid. Je toekomstige website is niet enkel mooi, maar loodst bestaande en potentiële klanten recht naar jouw doel.

Webdevelopment

Website

Een krachtige website

Je wilt een professionele website laten ontwikkelen die goed vindbaar is in Google en een sterk verhaal heeft. Daarbij moet de website optimaal te bezoeken zijn op pc’s, laptops, tablets en smartphones. En hij moet natuurlijk professionaliteit en vertrouwen uitstralen. De eerste indruk van een website moet goed zijn, in een flits vormt de bezoeker namelijk al een mening. Wij zorgen ervoor dat deze eerste indruk onweerstaanbaar is.

Webshop

Een converterende webshop

Online shoppen is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Logisch ook dat steeds meer winkels en personen hun eigen webshop beginnen. Maar, een webshop draait om meer dan alleen producten toevoegen en wachten tot consumenten bij je bestellen. De concurrentie is groot, dus je moet actief aan de slag om nieuwe bezoekers op je webshop te krijgen en ervoor te zorgen dat ze daadwerkelijk iets bij jou bestellen. Bij ons werken techniek, design en marketing samen met maar 1 doel: jouw (nieuwe) webshop zo succesvol mogelijk maken.

Weboptimalisatie

Samen naar resultaat

Heb je al een website of webshop, maar valt er nog meer uit te halen? Een succesvolle online marketingstrategie start bij een website of webshop die aansluit op jouw doelstellingen. Met onze optimalisatie aanpak bepalen we samen tot in detail het design, de inhoud en doelstellingen van de vernieuwde website. Klaar voor de volgende stap?

Bakkie doen met Ruben?