Digital Marketing

Onophoudelijk marketingproces

De digitale marketing wereld is er een, die door alle technologische ontwikkelingen onophoudelijk veranderd. Bij Online Monkeys vinden we daarom geen idee te wild om je merk het digitale karakter te geven waar je doelgroep in bosjes voor zal zwichten.

digital marketing online monkeys

Digital Advertising

Gerichter, vlotter & persoonlijker

Adverteren is niet meer wat het geweest is. Gelukkig maar! Vandaag functioneert het gerichter, vlotter en persoonlijker dan ooit. Elke dag komen we advertenties tegen op Facebook, Instagram, LinkedIn en Google. De uitdaging aan ons om jouw verhaal te laten zien aan de juiste doelgroep. Met advertenties die visueel prettig zijn en die klanten ook inhoudelijk aanspreken, kom je al héél ver. En dat zonder enorme marketingbudgetten in te hoeven zetten.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachines optimaal gebruiken

Eigenlijk is SEO te groot geworden om in één onderwerp onder te brengen, en grote digitale thema’s krijgen steeds meer grip op SEO. We helpen je met het vergroten van het aantal bezoekers naar jouw website uit de organische resultaten van zoekmachines. We analyseren samen jouw platform en prioriteren optimalisatie op basis van impact en effort.

Social media

Bied een onvergetelijke ervaring

Het is meer dan ooit belangrijk om op social media een ervaring te bieden die mensen daadwerkelijk willen delen. Hier gaat het niet om wie het hardst om aandacht schreeuwt. Het gaat wél om betekenisvolle gesprekken, relaties, transparantie en interacties. Of het nu om Facebook, Instagram, LinkedIn of Youtube gaat, het is een grote verantwoordelijkheid en daarom steken we graag een handje toe. Onze missie is simpel: jouw merk over de eindstreep brengen, en nog veel verder.

Bakkie doen met Frank?