Social media

Jouw doelgroep is steeds vaker online te vinden. Het is meer dan ooit belangrijk om op social media een ervaring te bieden, die mensen daadwerkelijk willen delen. Een social media strategie gaat jou daar mee helpen. Hiermee beschrijf je hoe en waarom je social media gaat inzetten.

Social media plan

De inhoud van dit plan komt niet zomaar uit de lucht vallen, er is immers al een marketing- en of communicatiestrategie aanwezig (als het goed is) en dit plan is een afgeleide daarvan. Want de social mediastrategie moet deel uitmaken van een overkoepelend geheel. Mensen zoeken niet alleen naar relevante producten en diensten, maar ook naar de juiste persoonlijkheid, blije werknemers en het meest ethische business verhaal!

Vind de balans

Door de juiste balans te vinden tussen amuserende inhoud en commerciële uitingen, zullen jouw klanten de content gaan waarderen. Met de juiste targeting en timing zal je in een tijdbestek van drie maanden merken dat het bereik en de betrokkenheid van jouw doelgroep stukken groter is geworden. Puur door het gebruik van de juiste balans op social media.

Social media