Scoren in Google

De meeste SEO-bureaus hebben het helemaal mis! Ze richten zich op ranking, niet op omzet. Hoog in Google en veel verkeer is geweldig, maar als al die bezoekers niet worden omgezet in keiharde euro’s is het nut ervan weg. Het enige waar wij op focussen is de return on investment die wij kunnen generen voor jouw business.

Breed scala van tactieken

Door vele updates veranderd Google continu het algoritme, daarom vertrouwen wij niet op één bepaalde tactiek om jouw website bovenaan Google te plaatsen. In plaats daarvan is onze strategie om een breed scala aan tactieken te gebruiken, die zorgen voor een verdedigbare plaats op de ranglijst van Google en jouw resultaten.

Versla de concurrentie

De moeilijkheid van een SEO-campagne hangt af van het concurrentieniveau. Voordat we de strijd aan gaan beoordelen we zorgvuldig het werkterrein, rangschikken wij jouw concurrenten en stellen we een strategie samen waarmee we over de concurrentie heen lopen.

Met dit in gedachten focussen we ons niet gelijk op het selecteren van zoekwoorden en het implementeren van tactieken. Elk bedrijf en branche is weer anders, daarom benaderen we elke SEO-campagne met een aangepaste aanpak en volgen wij dezelfde drie stappen om ervoor te zorgen dat we jouw concurrentie elke keer voor zijn. In onze werkwijze lees je meer over deze drie stappen.

Scoren in Google

Onze werkwijze

Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf gaat scoren in Google hanteren wij de volgende werkwijze:

  1. Onderzoek
    Ten eerste beoordelen we de structuur van jouw website: het aantal pagina’s, het indexeringsgedrag, het link portfolio en voeren we een grondige analyse uit van de concurrentieomgeving dat jouw branche online vormgeeft. We gaan diep graven om precies te weten te komen wat de concurrentie van plan is. Vervolgens vergelijken we jouw profiel en de prestaties van jouw site met die van de concurrent.
  2. Strategie
    Op basis van onze inzichten, stellen we zorgvuldig een strategie op die de zwakke punten van jouw concurrenten blootlegt en stellen we een plan op. Zodat we eerst de kloof tussen jouw en de concurrentie kleiner maken om vervolgens de concurrentie te verslaan. Dit omvat verschillende tactieken, waarin we elke keer een stapje verder komen, want dit is waar 95% van andere SEO-bureaus het helemaal mis heeft.
  3. Uitvoeren
    Zoals ze zeggen, “visie zonder daden is hallucinatie”. We verspillen dus geen tijd om de motor te starten voor onze baanbrekende SEO-strategie. We stoppen er de benodigde manuren in om fenomenale resultaten te behalen en continu te analyseren en bijsturen waar dat nodig is. Wij zorgen ervoor dat jij continu toegang hebt tot de voortgang van jouw campagne.