Content & Creatie

Content matters

Bijna de helft van het succes van je campagne wordt bepaald door het creatieve aspect. Een duidelijke strategie, hoogstaande beelden, spetterende copy en pakkend geluid zijn dus een must. Maar hoe pak je dat nou slim aan?

Content & Creatie

Content marketing

Deel jouw kennis met je doelgroep

Dé manier om jouw potentiële klanten te helpen bij het oplossen van hun problemen. In deze strategie staat niet je product of dienst centraal, maar juist de interesses en behoeften van de klant. Je geeft waarde aan je doelgroep met kennis. Zo zal jouw doelgroep je herkennen als iemand die zijn problemen kan oplossen en ben jij met jouw bedrijf de eerste keus als hij een goede leverancier zoekt. Hoe? Door gebruik te maken van ‘creatie’.

Creatie

Foto, video & copywriting

Van blogs en e-mail nieuwsbrieven tot whitepapers en campagneteksten. Met sterke copy bouw je aan je naamsbekendheid, verbeter je positie in zoekmachines en genereer je meer leads, wat uiteindelijk weer meer conversie oplevert! In combinatie met haarscherpe fotografie en video vertaal je je verhaal naar een hoogtepunt. Bij Online Monkeys hebben we alles in huis voor het creëren van relevante content die je doelgroep inspireert, informeert en vermaakt.

Online profileren

Jouw online identiteit

Als ondernemer wil je zoveel mogelijk potentiële klanten bereiken. Door de komst van de smartphone is het proces voor het kopen van een product of dienst sterk veranderd. Het aantal bronnen dat een doelgroep raadpleegt voor ze iets afnemen, stijgt ieder jaar verder. Maar hoe zet je je bedrijf goed neer in de overvloed aan websites en social media profielen?

Bakkie doen met Ruben?