The Body Company

Een unieke website die fitness leads oplevert

+350% bereikte accounts

+35% actieve leden

-39% van het bouncepercentage

Let’s Upgrade Your Lifestyle

Persoonlijke aandacht

Samen met The Body Company realiseerden wij een nieuwe professionele, responsive website. Wat begon met het bedenken van een sterk design resulteerde in een vernieuwd concept en opvallende huisstijl waarmee The Body Company zich kon identificeren. Bij The Body Company staat alles voor persoonlijke aandacht. De intensieve begeleiding zorgt ervoor dat je effectief, gestimuleerd en op een gezonde wijze met je lichaam aan de slag gaat.

In samenwerking met

The Body Company

Kleurgebruik

Typografie

  • Josefin Sans
  • BankGothic
  • Helvetica

De uitdaging

De juiste propositie van het online visitekaartje

Voorheen maakte The Body Company gebruik van een grote hoeveelheid losse content en informatie op een verouderde website. Dit zorgde voor weinig websitebezoekers en weinig aanmeldingen van nieuwe leden. Met de vorige online positionering van het merk kon The Body Company niet het juiste verhaal aan de juiste doelgroep vertellen. Aan ons de taak dit in goede zin te herstellen.

Ontwikkelen van een ijzersterk online visitekaartje

Inspireren, informeren en converteren

Het design van de website van The Body Company is enerzijds gericht op inspiratie en anderzijds op het werven van nieuwe leden. De website heeft een persoonlijke en luxe tint die in lijn staat met wat The Body Company wil uitstralen: een luxe gym met intensieve begeleiding dat ervoor zorgt dat je effectief, gestimuleerd en op een gezonde wijze met je lichaam aan de slag gaat.

De online content strategie

Bloggen en vloggen om te inspireren

Volgers komen niet aanwaaien. Bij The Body Company hebben ze het toch aardig voor elkaar. Het aantal volgers op social media telt een kleine 2.000 fans. Een hoop fans om tevreden te houden en tegelijkertijd nog genoeg ruimte om die fanbase uit te breiden. Met die gedachten ontwikkelden wij een contentstrategie om op een gepaste manier de fans betrokken te houden bij The Body Company. Hoe? Door het inspireren van sporters en weer te geven wat The Body Company te bieden heeft.

Het resultaat

Eenheid en consistentie

Met de vernieuwde website én succesvolle contentstrategie is er gezorgd voor eenheid en consistentie. Daarbij versterken deze elementen elkaar enorm. De social media platformen, in combinatie met ijzersterke fotografie, zijn een waardevolle toevoeging van de online presentatie. Alle doelen zijn ruim behaald, maar dat betekent niet dat we klaar zijn. The Body Company en Online Monkeys hebben nog veel meer toekomstplannen!

Bakkie doen met Frank?