Hair Salon & Shop

Webdevelopment
Foto en video

Hair Salon & Shop is sinds oktober 2010 gevestigd in het centrum van Spakenburg in een prachtig, moderne nieuwbouw locatie, waarin jong en oud zich thuis voelt. Wij realiseerden een compleet nieuwe website voor deze kapsalon.

De vraag

De kapsalon was online niet tot nauwelijks zichtbaar. Middels een nieuwe website moest Hair Salon & Shop onder de aandacht komen bij de juiste doelgroep, met als gevolg meer afspraken en meer verkoop van abonnementen. Met deze redenen kwam Patricia, eigenaresse van de salon, bij ons voor het ontwikkelen van een compleet nieuwe website.

De oplossing

Om voor Hair Salon & Shop een nieuwe website te gaan ontwikkelen zijn wij begonnen met een fotoshoot op locatie. Goed beeldmateriaal was niet aanwezig en is van belang voor een moderne website. In de shoot is de focus gelegd op beelden waar zowel jong als oud zich bij thuis voelt. Voor de gebruiksvriendelijkheid krijgt de bezoeker direct de keuze tussen de belangrijkste pagina’s op de website, en is er daarbij de optie om direct een afspraak te maken.

Hair Salon & Shop
Hair Salon & Shop

Het resultaat

Het resultaat overtrof alle verwachtingen van de opdrachtgever. De website is goed zichtbaar op alle schermen en bovendien erg gebruiksvriendelijk. Bezoekers kunnen snel en gemakkelijk online een afspraak maken, hebben een inkijkje in de salon en kunnen daarnaast een kappersabonnement afnemen. Kortom: een zeer leuk project met een resultaat om trots op te zijn.