Amerongen Groep

Vier bedrijven met dezelfde missie en visie

Overkoepelende website

In 6 maanden 90.000 accounts bereikt

8,6% gem. engagement rate

Het totaalpakket

Een begrip in de regio Midden-Nederland

De Amerongen Groep bestaat uit Amerongen Sierbestrating, Amerongen Rioolbeheer, Amerongen Wegenbouw en Amerongen Transport. Deze bedrijven opereren zelfstandig, elk vanuit zijn eigen kracht en passie, waarmee zij de klanten een totaalpakket kunnen aanbieden. Door middel van onze webdevelopment en content marketing is Amerongen Groep een bron van inspiratie geworden. Nieuwsgierig?

Case Amerongen Groep

In samenwerking met

Amerongen Groep

Kleurgebruik

Typografie

  • Source Sans Pro

De uitdaging

Alles onder één dak met dezelfde boodschap

Samen met de Amerongen Groep gingen wij de uitdaging aan om een overkoepelende website te ontwikkelen. Vanuit daar maken we een vertaalslag naar de social kanalen. Één social media kanaal waar vier bedrijven haar klanten kunnen informeren en inspireren. Facebook en Instagram zijn uitstekende kanalen om deze awareness te creëren.

Case Amerongen Groep
Case Amerongen Groep
Case Amerongen Groep

Het resultaat

Consistent, duidelijk en inspirerend

Aangezien alle vier de bedrijven een andere dienstverlening aanbieden en elk zijn eigen huisstijl hebben, moesten we een uiterlijk creëren die toepasbaar is op alle vier. Gepaard met de overkoepelende website kunnen de potentiële klanten de waarde en de betrouwbaarheid van de complete Amerongen Groep ervaren.

Bakkie doen met Frank?